Contact opnemen:

De Gest – Den Oever

Verbeeld jezelf in een prachtig huis, omringd door groen en met de zilte lucht van de nabijgelegen zee in je neus. Hier wordt jouw thuis gecreëerd, met zorgvuldig ontworpen rij- en hoekwoningen die het perfecte evenwicht bieden tussen comfort en stijl. Maar dat is nog niet alles! Voor wie droomt van meer ruimte en vrijheid, staan er schitterende twee-onder-een-kapwoningen en majestueuze vrijstaande woningen klaar, waar luxe en privacy samenkomen op een unieke manier.

Stap in het comfortabele leven van Wonen op De Gest, waar gemak, rust en natuur samenkomen op een unieke locatie in Den Oever. Hier, te midden van de serene omgeving en toch dicht bij alle voorzieningen die je nodig hebt, ontvouwt zich een prachtig nieuwbouwplan met jouw ideale woning in gedachten.

Het goede nieuws? De bouw begint al in mei, dus jouw droomhuis wordt binnenkort werkelijkheid! Elk huis is doordacht ontworpen, met een ruime woonkamer, open keuken en drie slaapkamers op de eerste verdieping, plus een veelzijdige zolderverdieping met vaste trap en berging – perfect voor gezinnen die ruimte nodig hebben om te groeien.

Maar er is meer: deze woningen zijn niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en onderhoudsarm. Met vloerverwarming op alle woonlagen, een warmtepomp en zonnepanelen, geniet je niet alleen van een aangename temperatuur, maar ook van een lage energierekening. Bovendien hebben alle woningen het voorlopige energielabel A+++, waardoor je kunt profiteren van een extra leenruimte van €30.000 buiten de normen voor je inkomen.

Voor wie hunkert naar rust en verbondenheid met de natuur, is Wonen op De Gest de ultieme keuze. Gelegen aan de rand van het sfeervolle vissersdorp Den Oever, biedt deze locatie het beste van twee werelden: de serene omgeving van het platteland en de nabijheid van de A7 en de Afsluitdijk. Ontdek een nieuwe manier van leven, waar rustzoekers en natuurliefhebbers thuiskomen in een omgeving die hen inspireert en verwelkomt.

Aanmelden voor Plan de Gest

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Hieronder vind je de meest recente hypotheekrentes van diverse aanbieders. Zie in één oogopslag welke verstrekker de laagste rente heeft!

Hypotheek vergelijker

Aanmelden voor Plan de Gest

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Bloedjes & Eriks: Nieuwbouwspecialist

Wij bij Bloedjes Eriks zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent voordelige rentetarieven voor nieuwbouw en speciale tarieven voor energie zuinige woning. Bij nieuwbouw dien je rekening te houden met o.a. de bouwrente, offerterente en GIW garantie. De zogenaamde afbouw garantie bij faillissement van de aannemer.

Meer nieuwbouw

29-04-2024

’t Veld Noord

26-04-2024

Noorderpoort

26-04-2024

’t Zand Noord

20-11-2023

Dijkzicht

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners