Contact opnemen:

Nieuwbouw

Specialist in hypotheken voor nieuwbouw

Aanmelden
nieuwsbrief

Wees altijd als eerste op de hoogte van financieel voordeel! Ontvang exclusieve aanbiedingen, actuele trends en slimme tips rechtstreeks in jouw inbox.

Aanmelden
nieuwsbrief

Wees altijd als eerste op de hoogte van financieel voordeel! Ontvang exclusieve aanbiedingen, actuele trends en slimme tips rechtstreeks in jouw inbox.

Informatie over
nieuwbouw in de regio

Noorderpoort

De Brakershof

Dijkzicht

’t Veld Noord

’t Zand Noord

De Gest – Den Oever

‘De Oude Beurs’ in Middenmeer

‘Dahlia Park’ in Winkel

‘de Rode Kool’ in Sint Maarten

‘BAZA Zuiderloo’ in Heiloo

‘Buitenvaert’ in Schagerbrug

‘De Linde III’ in Heiloo

‘De Veldwachter’ in Schagen

Startingerweg Akersloot

‘Zanderij Zuid’ Castricum

‘De Paauw’ in Schagen

Groots Heiloo

Heeringhuusen

Schagen Oost

Overweeg je de aankoop van een nieuwbouwwoning en vraag je je af hoe de hypotheekregelingen werken? Geen zorgen, Bloedjes & Eriks is gespecialiseerd in nieuwbouwhypotheken en staat klaar om je tijdens een persoonlijk adviesgesprek te begeleiden.

Nieuwbouwhuis kopen

In onze regio’s, zoals Kennemerland en Schagen, worden momenteel diverse nieuwbouwprojecten ontwikkeld. Denk aan Plan Moerbeilint en Notenlint in Limmen, Zuiderloo in Heiloo, De Nieuwe Loet in Castricum, Muggenburg Zuid in Schagen en Plan Noorderpoort in Schagen. Interessant, toch?

Maximale hypotheek voor nieuwbouw

Je maximale hypotheek voor een nieuwbouwwoning wordt bepaald door de marktwaarde van het huis, inclusief de koop-/aanneemsom, bouwrente, meerwerk, en het renteverlies voor de hypotheekverstrekker tijdens de bouw. Dit in combinatie met je inkomen. 

Ontdek wat je kunt lenen door je maximale hypotheek te berekenen. Goed om te weten: bij de aankoop van een energiezuinige woning kun je extra lenen, tot wel €50.000 voor een woning met met enrgieklasse A++++!

Hypotheekverklaring

Voor veel nieuwbouwprojecten vraagt een makelaar tegenwoordig een hypotheekverklaring op. Mocht je je in willen schrijven voor een nieuwbouwwoning en een hypotheekverklaring nodig hebben, kunnen wij deze voor je verzorgen zodat je kans op toewijzing groter wordt.

Afspraak maken

Zodra je ingeloot bent voor een nieuwbouwwoning, teken je de koop-/aannemingsovereenkomst. Hiermee regel je de grond en sluit je de deal met de aannemer. Heb je vragen of wil je een vrijblijvend gesprek? Neem contact op voor een afspraak!

Bouwrente, bouwdepot en meerwerk

Wij begrijpen dat het proces complex kan lijken. Daarom leggen we in begrijpelijke taal uit wat bouwrente, een bouwdepot, renteverlies en meerwerk inhouden. Ook voor uitbreidingsopties tijdens de bouw geven we advies. Alles om jouw nieuwbouwervaring zo soepel mogelijk te maken!

Persoonlijk advies

Een nieuwbouwwoning kopen is spannend. Ons team van Bloedjes & Eriks staat klaar om je te voorzien van deskundig advies. Ben je ingeloot voor een nieuwbouwplan in Limmen, Heiloo, Castricum, Akersloot, of Schagen? Plan een afspraak of vraag een telefonisch gesprek aan. Het eerste geheel vrijblijvende gesprek nemen wij voor onze rekening!

Klant
waardering
5.5
aan hypotheken
gefinancierd
0
Afgesloten
hypotheken
0

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners