Contact opnemen:

Waarom Bloedjes & Eriks?

Voor maatwerkadvies en denken in mogelijkheden

Dit zijn wij

Richard Bloedjes is niet zomaar een financieel planner. Met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening is hij gespecialiseerd in hypotheken, vooral in combinatie met echtscheidingen en maatwerkoplossingen voor arbeidsongeschiktheidsver zekeringen. Richard is niet alleen een professional, maar ook een landelijk schaatscoach! Hij is samenwonend, heeft 5 kinderen en staat bekend om zijn vastberadenheid.

Niels Eriks is meer dan een adviseur: hij is een oplossingsgerichte professional die altijd een stap verder gaat waar anderen stoppen. Getrouwd en vader van 2 kinderen, is Niels ook een enthousiaste wielerliefhebber. Met zijn focus op resultaten en doortastendheid, brengt Niels advies naar een hoger niveau.

Van Den Oever tot Enkhuizen en van Schagen tot Kennemerland - bij Bloedjes & Eriks draait alles om jou!

Ontdek oplossingen voor pensioenaanvulling en ontvang deskundig advies voor ondernemers bij kort en langdurig ziekteverzuim (AOV). Bloedjes & Eriks, de partner die jouw financiële doelen in deze regio helpt verwezenlijken!

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service

Bloedjes & Eriks – Hypotheekspecialisten – Financieel Planners werkt samen met een ondersteunend team van professionals, daar waar nodig. Zo is Bloedjes & Eriks altijd goed bereikbaar.

Jouw wegwijzer naar financiële zekerheid

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service – dat is Bloedjes & Eriks!

Wij zijn jouw partner in het doolhof van geldzaken, met meer dan 80 jaar ervaring in financiële advisering en hypotheekadvies. Ons kleine, maar krachtige team heeft al 2000+ mensen geholpen met hun echtscheiding, hypotheek, verbouwing of slim vermogensbeheer. 

Financiën hoeven niet ingewikkeld te zijn, daarom spreken wij duidelijke taal. We denken mee over jouw risico’s of die van je bedrijf en zorgen we voor een resultaat waar jij blij van wordt. Ons team van adviseurs is niet alleen deskundig, maar ook nauw betrokken bij de actuele financiële ontwikkelingen en de lokale woningmarkt. 

Ontdek de mogelijkheden - ze zijn vaak groter dan je denkt.

Wil je écht maatwerk of weten wat er specifiek voor jou mogelijk is? Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Limmen of Schagen. Hier geldt: als het niet lukt bij ons, dan lukt het nergens! 

En goed nieuws: het eerste, vrijblijvende gesprek? Dat is op onze kosten.

Wat onze klanten vertellen

Via dit kantoor mijn hypotheek overgesloten. Er is goed naar mijn huidige situatie gekeken. Hieruit is een mooi product gekomen waar ook aan de toekomst is gedacht. Ik ben erg tevreden over het advies en klantvriendelijkheid. Bedankt!!!

Leila Janneman

Door een vlotte samenwerking met Niels en Diana was een hypotheek zo geregeld. Nogmaals dankjewel.

Bob

Onze hypotheek aanvraag was een lang traject maar door het kundige advies en doorzettingsvermogen van Bloedjes & Eriks hypotheken is het toch gelukt om het pand in ons bezit te krijgen!!???????? Niels bedankt. Groet Joost en Rixt

Joost

Erg prettig geholpen! Ik kwam er binnen met geen enkel benul van mijn mogelijkheden en ging er weg met een dosis financiële kennis en een ongelooflijk fijne draaglijke hypotheek. Hulde!!

Jolanda

TOP EN HEEL SNEL , ECHT BEN IK HEEL BLIJ , BEDANKT

Ammar

Enorm goede service, denken heel goed mee en heel ervaren

Jelle

Richard is een superadviseur! Heel vriendelijk en deskundig geholpen bij de hypotheek van ons eerste huisje. Erg tevreden over de service en we hebben met een gerust gevoel het regelen van de hypotheek (en verzekeringen) uit handen gegeven.

Mariëlle Swager

Vriendelijk en deskundig personeel, je wordt goed geholpen, ze kijken naar alle mogelijkheden, alles wordt netjes bijgehouden in het systeem wat ook overzichtelijk is en altijd snel bereikbaar via de mail of telefoon.

Fabienne Geertzma

Deskundig adviseur, vriendelijk en altijd bereikbaar

Emre Cinar

Richard heeft mij goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe woning. Dankzij zijn deskundige advies, zijn we tot een manier gekomen om alles te kunnen financieren, wat nog niet zo makkelijk was. Ook het contact was prima, Ricbard was altijd goed bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam!

Quint Metzelaar

Klant
waardering
5.5
aan hypotheken
gefinancierd
0
Afgesloten
hypotheken
0

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners