Contact opnemen:

Groots Heiloo

Fijn wonen omringd door groen

Er zijn van die plekken waar iedereen wel zou willen wonen. Gemoedelijke, groene wijken waar alles in het teken staat van buiten en waar mensen graag samen leven. Op de locatie van Groots Heiloo komen 45 diverse woningen, onder andere:

  • 36 rij- en hoekwoningen
  • 4 seniorenwoningen
  • 4 twee-onder-één kapwoningen
  • 1 vrijstaande woning

45 nieuwe woningen vormen straks een wijkje dat precies ingeklemd ligt tussen Limmen en Heiloo. Je bevindt je hier tussen duinen en polder, op een zandrug die duizenden jaren geleden is gevormd. Precies op het hoogste punt van deze strandwal ligt de historische Hoogeweg. Hier woon je nog vrij, omringd door velden en boerderijen.

Op de fiets naar het strand

Wandelen, fietsen en recreëren: als je buiten woont wordt dat allemaal zoveel makkelijker. Maar wist je dat je hier ook heel centraal woont? De voorzieningen zijn nooit ver weg. De school van de kinderen, supermarkten en winkels: je fietst er zo naartoe. Net als de bakker, de sportschool of je favoriete koffietentje. Of ’s avonds heerlijk op de fiets naar het strand!

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Hieronder vind je de meest recente hypotheekrentes van diverse aanbieders. Zie in één oogopslag welke verstrekker de laagste rente heeft!

Hypotheek vergelijker

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Bloedjes & Eriks: Nieuwbouwspecialist

Wij bij Bloedjes Eriks zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent voordelige rentetarieven voor nieuwbouw en speciale tarieven voor energie zuinige woning. Bij nieuwbouw dien je rekening te houden met o.a. de bouwrente, offerterente en GIW garantie. De zogenaamde afbouw garantie bij faillissement van de aannemer.

Meer nieuwbouw

29-04-2024

’t Veld Noord

26-04-2024

Noorderpoort

26-04-2024

’t Zand Noord

20-11-2023

Dijkzicht

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners