Contact opnemen:

Heeringhuusen

Plan Heeringhuusen biedt ruimte voor de bouw van een stolp, een schuurwoning, een hooibergwoning en vier vrijstaande woningen in traditionele stijl, ter versterking van de lintvorming in het dorp.

De kavelverkoop is een buitenkans voor wie zijn droomhuis wil bouwen en de vrijheid, de rust en de ruimte van landelijk wonen wil ervaren nabij de gezellige marktstad Schagen.

De vrije woonkavels aan de Muggenburgerweg in het voormalige vissersdorp Haringhuizen variëren in grootte van bijna 1.000 m2 tot 1.600 m2. Elke kavel heeft minimaal twee parkeerplaatsen. Er wordt aan de achterzijde een nieuwe watergang gegraven. De kopers genieten van blijvend vrij uitzicht op het aangrenzende achterland. Naast wonen zijn aan-huis-verbonden beroepen en bedrijven toegestaan, zoals accountant, makelaar, consultant, arts, therapeut of kunstenaar.

Haringhuizen – met zijn middeleeuwse Willibrorduskerk en dorpshuis De Oude Stal – telt nog geen 200 inwoners. De te bouwen woningen op de vrije kavels bevinden zich in landelijk gebied, op korte afstand van alle voorzieningen in Schagen. Van scholen, kinderopvang, huisartsen en zorginstellingen tot het winkelrondje Schagen met het winkelcentrum Makado Center, horecagelegenheden, sportverenigingen en cultureel-maatschappelijke voorzieningen als een zwembad, bioscoop, theater en musea. Het OV-knooppunt en NS-station Schagen ligt op schootsafstand. Amsterdam en Haarlem zijn binnen het uur met de auto en trein bereikbaar. Het strand, de zee, de duinen en de bollenvelden liggen om de hoek.

De kavels op het voormalige agrarische perceel van boerenbedrijf Kooijman worden bouw- en woonrijp opgeleverd. De prijzen van de vrije woonkavels zijn afhankelijk van de ligging en de oppervlakte en beginnen vanaf € 439.000, vrij op naam.

Aanmelden

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Hieronder vind je de meest recente hypotheekrentes van diverse aanbieders. Zie in één oogopslag welke verstrekker de laagste rente heeft!

Hypotheek vergelijker

Aanmelden

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Bloedjes & Eriks: Nieuwbouwspecialist

Wij bij Bloedjes Eriks zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent voordelige rentetarieven voor nieuwbouw en speciale tarieven voor energie zuinige woning. Bij nieuwbouw dien je rekening te houden met o.a. de bouwrente, offerterente en GIW garantie. De zogenaamde afbouw garantie bij faillissement van de aannemer.

Meer nieuwbouw

29-04-2024

’t Veld Noord

26-04-2024

Noorderpoort

26-04-2024

’t Zand Noord

20-11-2023

Dijkzicht

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners