Contact opnemen:

‘De Veldwachter’ in Schagen

124 nieuwbouw appartementen in Schagen

Op het huidige terrein van Oudshoorn is een plan ontwikkeld in een parkachtige omgeving: er komt een divers woningaanbod voor verschillende doelgroepen. Het terrein ligt aan de Zuiderweg, nabij sportcomplex Spartahal, het bedrijventerrein en het station. In Schagen bestaat een aanzienlijke vraag naar appartementen die in de sociale huur of koop en voor koop in het middensegment worden aangeboden. Dit plan voorziet in al deze behoeften.

Het ontwerp is tot stand gekomen mede dankzij de betrokkenheid en input van de direct omwonenden. Gekozen is voor een open en transparante opzet, waarbij de individuele gebouwen een samenhangend geheel vormen. Doorzichten tussen de bebouwing versterken hierbij het groene en open karakter. Door te kiezen voor verschillende appartementengebouwen ontstaat er een zo groot mogelijke collectieve buitenruimte, die met groen kan worden ingericht.

Gezien de grote vraag naar sociale appartementen worden er in het totale woonprogramma maar liefst 40% sociale huur- en koopappartementen gebouwd. De sociale huurwoningen zijn circa 65 m² groot en worden door Wooncompagnie verhuurd. De sociale koopappartementen zijn studio’s van circa 48 m². De resterende woningen zijn appartementen die te koop worden aangeboden in het midden- en hogere segment. De oppervlaktes hiervan variëren van 62 m² tot 118 m².

Alle appartementen hebben een berging, tuin, dakterras of balkon en zijn bereikbaar via de trap of lift. De sociale koopappartementen hebben een collectieve bergruimte. Alle woningen voldoen bovendien aan de laatste duurzaamheidsnormen. Zo wordt gebruik gemaakt van bodemwarmte om de appartementen te verwarmen.

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Hieronder vind je de meest recente hypotheekrentes van diverse aanbieders. Zie in één oogopslag welke verstrekker de laagste rente heeft!

Hypotheek vergelijker

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Bloedjes & Eriks: Nieuwbouwspecialist

Wij bij Bloedjes Eriks zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent voordelige rentetarieven voor nieuwbouw en speciale tarieven voor energie zuinige woning. Bij nieuwbouw dien je rekening te houden met o.a. de bouwrente, offerterente en GIW garantie. De zogenaamde afbouw garantie bij faillissement van de aannemer.

Meer nieuwbouw

29-04-2024

’t Veld Noord

26-04-2024

Noorderpoort

26-04-2024

’t Zand Noord

20-11-2023

Dijkzicht

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners