Contact opnemen:

’t Veld Noord

Ervaar het genot van landelijk wonen te midden van serene rust, omgeven door uitgestrekte groene polders. Dit is het privilege van wonen in de nieuwe woonwijk ’t Veld-Noord, gelegen aan de noordkant van het charmante dorpje ’t Veld. Hier bevind je je in het hart van Noord-Holland, omringd door het weidse landschap van West-Friesland, terwijl je toch binnen een mum van tijd in Schagen of het levendige centrum van Heerhugowaard of Alkmaar bent. Is dit iets voor jou? Maak kennis met het nieuwbouwproject ’t Veld-Noord.

In ’t Veld-Noord worden diverse woningtypen ontwikkeld in verschillende fasen. Dit omvat sociale huur- en koopwoningen, betaalbare koopwoningen en vrije sectorwoningen.

De eerste fase, gelegen in de westelijke buurt, zal naar verwachting in mei 2024 van start gaan. Deze fase omvat een mix van levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen, hoekwoningen en tussenwoningen.

Ben je geïnteresseerd in het wonen in een van de koopwoningen in deze nieuwe wijk aan de rand van het dorp ’t Veld? Schrijf je dan vrijblijvend in en blijf automatisch op de hoogte van het project.

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Hieronder vind je de meest recente hypotheekrentes van diverse aanbieders. Zie in één oogopslag welke verstrekker de laagste rente heeft!

Hypotheek vergelijker

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Bloedjes & Eriks: Nieuwbouwspecialist

Wij bij Bloedjes Eriks zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent voordelige rentetarieven voor nieuwbouw en speciale tarieven voor energie zuinige woning. Bij nieuwbouw dien je rekening te houden met o.a. de bouwrente, offerterente en GIW garantie. De zogenaamde afbouw garantie bij faillissement van de aannemer.

Meer nieuwbouw

26-04-2024

Noorderpoort

26-04-2024

’t Zand Noord

20-11-2023

Dijkzicht

20-11-2023

De Gest – Den Oever

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners