Contact opnemen:

Noorderpoort

Noorderpoort Schagen biedt 31 hoogwaardige appartementen, een gemeenschappelijke fietsenberging en de nodige parkeergelegenheid. Geniet van comfort en energiezuinigheid op zijn best.

Nieuwbouwproject Noorderpoort. Dit appartementencomplex ligt op de hoek van de Noord-Sportlaan in Schagen en bestaat uit 31 hoogwaardige appartementen, een gemeenschappelijke fietsenberging en de nodige parkeergelegenheid op eigen terrein.

Alle appartementen worden voorzien van een aardwarmtepomp en voldoen aan de nieuwste BENG-eisen, zodat de bewoners kunnen genieten van maximaal comfort en energiezuinigheid. De appartementen zijn toegankelijk via een gemeenschappelijke entreehal, die een veilige en comfortabele entree biedt.

De gemeenschappelijke fietsenstalling bevindt zich op de begane grond en heeft een gecontroleerde omgeving, zodat de fietsen van de bewoners altijd veilig en droog staan. Daarnaast hebben alle appartementen een ruime berging voor technische voorzieningen en persoonlijk gebruik. De badkamer en het toilet zijn gescheiden, voor extra comfort en privacy.

Noorderpoort biedt een mix van 10 tweekamerappartementen en 21 driekamerappartementen. De gemiddelde oppervlakte van de appartementen is ongeveer 63,5 m2 GBO, met een range van ongeveer 50 m2 tot meer dan 80 m2. Dit zorgt ervoor dat er voor elk budget en elke levensstijl een passende optie beschikbaar is.

De prognose voor de start van de bouw is Q3 2024 en de oplevering staat gepland voor Q3-Q4 2025

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Hieronder vind je de meest recente hypotheekrentes van diverse aanbieders. Zie in één oogopslag welke verstrekker de laagste rente heeft!

Hypotheek vergelijker

Meld u hieronder aan en ontvang vrijblijvend actuele informatie over nieuwbouwprojecten in de regio

Bloedjes & Eriks: Nieuwbouwspecialist

Wij bij Bloedjes Eriks zijn volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent voordelige rentetarieven voor nieuwbouw en speciale tarieven voor energie zuinige woning. Bij nieuwbouw dien je rekening te houden met o.a. de bouwrente, offerterente en GIW garantie. De zogenaamde afbouw garantie bij faillissement van de aannemer.

Meer nieuwbouw

29-04-2024

’t Veld Noord

26-04-2024

’t Zand Noord

20-11-2023

Dijkzicht

20-11-2023

De Gest – Den Oever

Limmen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners

Schagen

Bloedjes & Eriks - Hypotheekspecialisten - Financieel Planners